Конунгварг | Дата: Пятница, 09.09.2011, 22:28 | Сообщение # 1 |
 Майор
Награды: 4
Статус: Offline
| ну нарешті, полетів блок живлення і я від декого з вас відпочину,за іншими скучатиму(дк привіт )
а ви за мною? (це не САРКАЗМ1111) хоча...
збирайте адекватні рейди і буде вам і ланатель і синдра, а тих неуків,хто не хочуть цього робити - штрафуйте на глд бо погано не знати, а не хотіти знати(хз, чиї це слова, але вони в тему) читатйте тактика самі, бо толку з флуду в рч - о (1 вайп не страшно, навіть 20 не страшно) - страшно сказати - я не можу, тому не буду траяти - це крабство і нубство. а якщо хочете хоч якось популяризувати гі, вбивайте ланьку і синдру - це показник до речі
бо пве -запорука успішної гі (і не тільки цлк, ще є купа інших цікавих інстансів-рейд карт) за які можна нараховувати епгп очки(EPGP) що буде мотивувати новачків у гі(80 лвл) хто не знає, що це таке (епгп) - гугл в допомогу
зараз налетятьв або захисники крабів(ті ж самі персони), або ще хтось, або ніхто не відпишеться - не важливо) достатньо того що це прочитають важливо - дивитися на речі реально - а не через думки тако готипу - а може завалимо...а може пощастить...я вам відповім - ніфіга не пощастить, поки в рейді будуть перси у пвп шмоті, які не знають тактики.у яких немає ні норм енчанту, ні норм сокетів, які не шарять, чим їхні бафи стакаються, з чим не стракаються і тп ітд
хочете підняти гі - підніміть пве - нічим іншим ми не вирізнимося, оскільки всяких "імбо " гі у нас повно-причому новачки йдуть туди чогось з задоволенням
от і все - а, і заставте нових реєструватися на форумі і читати мій пост)
бб, і хай прибуде з вами сила, і покине крабізм
(то був жарт, а може ні0
|
|
| |
Конунгварг | Дата: Суббота, 10.09.2011, 18:29 | Сообщение # 2 |
 Майор
Награды: 4
Статус: Offline
| http://the-west-spirit.at.ua/publ....-1-0-12
|
|