Наше Творчество
|
|
Mari | Дата: Вторник, 28.09.2010, 17:35 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Награды: 4
Статус: Offline
| Я уверена что наша ги не только умеет хорошо играть а также, есть люди которые занимаются каким-то творцеством. Например музыкой, рисунки, стихи, фото и т.п. И так, эта тема для того чтоб вы тут делили своими шедеврами.
|
|
| |
Mari | Дата: Вторник, 28.09.2010, 17:41 | Сообщение # 2 |
 Полковник
| Я к примеру иногда рисую и еще увлекаюсь фото а вообще я музыкант)))
|
|
| |
Markodius | Дата: Вторник, 28.09.2010, 17:59 | Сообщение # 3 |
 Сержант
Награды: 0
| Стишки пишу....Но я стесняюсь)))) Играю на гитаре...Но не могу показать))) З.Ы. Пытаюсь угадать что за район)))
|
|
| |
Mari | Дата: Вторник, 28.09.2010, 18:01 | Сообщение # 4 |
 Полковник
| Стихи класс, гитара ваще круто!! Гроза это было на Оболони, невеста парке Славы вроде... 
Сообщение отредактировал Mari - Вторник, 28.09.2010, 18:02 |
|
| |
Markodius | Дата: Вторник, 28.09.2010, 18:09 | Сообщение # 5 |
 Сержант
| Це все шакали! Вони усюди! Колись їх називали - люди! Але тяжке життя народу уб'є у всіх людську природу! Якщо ти їм у опір станеш, ти як та квітка в лісі в'янеш! У них нема ні сумніву, ні жаху! В очах у них лиш видно спрагу. Ця спрага убиває все! Все що ще колись було твоє. Це спрага сили, волі і життя, але вона не має каяття! Тебе зім'ють! Зрівняють із юрбою! Якщо ти перекриєш шлях собою. Тому тікай! З усієї сили, таких як- ти, вже тисячі - могили!. Вони й тебе під себе затовчуть, або і у раби візьмуть. Це люди виховані в системі, вони говорять лиш по темі! І я вам так не просто це читаю, а ваші очі розкриваю, про те чого і сам не знаю, А може й знаю, та я все рівно замовкаю... Добавлено (28.09.2010, 18:09) --------------------------------------------- Як воно сталось? Так не гадалось, але я все рівно на цьому ще парюсь, В глибину, до думок все більш окунаюсь, тебе не торкаюсь, і не сподіваюсь... та в серці твоєму я розчиняюсь... Я губ не торкаюсь, все більше караюсь, Чому не такий? Чому я ховаюсь? Чому я від світу цього тікаю? Нічого не знаю! Ніщо не ховаю! Тебе пам'ятаю й від тебе тікаю, ні болю, ні страху не відчуваю. Та тебе в думках своїх пригортаю, цілую так ніжно ще й обіймаю, на душу свою тягар надягаю, Навіщо? Не знаю! Для чого? Не знаю! Я просто тікаю...
Сообщение отредактировал Markodius - Вторник, 28.09.2010, 18:10 |
|
| |
Mari | Дата: Четверг, 30.09.2010, 00:42 | Сообщение # 6 |
 Полковник
| Жалко что непойму всю глубину (я родом из России) но то что я смогла понять, очень даже неплохо. Давай еще!
|
|
| |
Markodius | Дата: Воскресенье, 03.10.2010, 21:26 | Сообщение # 7 |
 Сержант
| Почуєш ти сміх, Поглянеш в вікно, Виглядає це все як Дитяче кіно. Тобі обіцяли, лапшу одягали, Про щасливе життя все змалювали. Та поглянеш вікно, А вікна і немає, І дитячого сміху, Лиш вітер гуляє… В Прип’яті місті життя помирає… Ніщо і ніхто вже не згадає. Як місто-примара швидко вмирає… Кому воно треба? Це місто скорботи, На нього пролиті всі сльози народу… Це місто де атом спочине віками… А разом із ним герої рядами… Це місто де смуток літає усюди, І він відлітає туди де є люди, І щастя і радість всю забере, А потім відразу усе що ще… Це місто куди тебе вже не кличуть, Це місто яке лиш тихенько калічить, Тому пам’ятай завжди й усюди… Це місто куди не повернуться люди… ------------------------------------------------------------- Вийдеш на вулицю, поглянеш навкруг. Хтось там іде? Ворог? Чи друг? Поглянеш ти ще раз і бачиш ти ліс, та тут так раптово- Не стало куліс. І все в сірих тонах перед тобою постало, і думка в тобі як вітер гуляла, що це все просто величезний обман, що місто твоє великий капкан. З якого ти вже, ніяк не втечеш, а якщо вже і спробуєш- То просто помреш. Бо в місті твоєму проходить життя, але люди живуть тут наче бджола. Вони всі працюють, але все це для чого? Для грошей? Для влади? А більш ні для чого. В них в головах "А що тут такого?" Тому я уваги на них не звертаю, і при першій можливості, від них я втікаю...
|
|
| |
Mari | Дата: Пятница, 08.10.2010, 19:13 | Сообщение # 8 |
 Полковник
| Моё последнее баловство хе-хе) http://i.piccy.info/i5/11/59/575911/DSC_0002.jpg http://i.piccy.info/i5/23/59/575923/DSC_0003.jpg http://i.piccy.info/i5/33/59/575933/DSC_0004.jpg недоделанная( может как проснётся во мне детство ещё раз, дорисую)
|
|
| |
Mari | Дата: Пятница, 08.10.2010, 19:23 | Сообщение # 9 |
 Полковник
| хммм... вот наверно ещё http://i.piccy.info/i5/58/59/575958/DSC_0099.jpg очень понравился закат. http://i.piccy.info/i5/68/59/575968/DSC_0201.jpg
|
|
| |
|
JimmyTodeski | Дата: Воскресенье, 10.10.2010, 17:03 | Сообщение # 11 |
 Сержант
Награды: 1
| рядом с метро Минская, в сторону Днепра
|
|
| |
Mari | Дата: Среда, 13.10.2010, 10:23 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| Ребят, прошу помощи, надо проголосовать за эту работу это не спам это я Мари, очень надо выиграть!!! регистрации там ненадо, там надо оставить мыло и потом зайти подтвердить голосование. Всем спасибо за помощь. Вот ссылка на голосование http://www.goldenbyte.org/golos/
Сообщение отредактировал Mari - Среда, 13.10.2010, 10:25 |
|
| |
Mari | Дата: Среда, 13.10.2010, 13:39 | Сообщение # 13 |
 Полковник
| Ребят помогите, поддержите голосами!
|
|
| |
JimmyTodeski | Дата: Среда, 13.10.2010, 14:51 | Сообщение # 14 |
 Сержант
Награды: 1
| проголосовал) у пацыка квадратные сапоги) я б в таких не ходил кста, Мари, я правильно угадал место?))
|
|
| |
Феломелорн | Дата: Среда, 13.10.2010, 16:21 | Сообщение # 15 |
 Сержант
Награды: 3
| хехе я тоже голос дал))
|
|
| |