ГлавнаяРегистрацияВходОбновленияУчастникиПравилаПоиск
ALTER EGO - Форумы
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Mari, R@Re  
Мертві душі
КонунгваргДата: Четверг, 04.11.2010, 00:41 | Сообщение # 1
Майор
Награды: 4
Статус: Offline
Пропозиція 1: відраховувати з лав гільдії гравців, які вже певний тривалий період часу не з"являються в грі.

Пропозиція 2: створити на форумі окрему тему, де б гравці повідомляли приблизний час своєї відсутності в грі (для того, щоб не бути відчисленими з гільдії). Напр. "Я, Конунгварг, буду відсутнім у грі по причині бану з 1.11.2010 по 1.01.2011"

Пропозиція 3: на рахунок терміну відсутності гравця без попередження. Пропоную максимальний термін 1 місяць, себто 28 днів. Після 20 днів відсутності гравцю на пошту відправляється лист з попередженням про відрахування з датою відрахування. Напр. "Шановний Конунгварг, тебе не було в грі вже 20 днів. Оскільки ти не залишив повідомлення на форумі про свою довготривалу відсутність, будеш відрахований з гільдії 1.01 2010"

Пропозиція 4: відрахованим гравцям, які мають бажання повернутися в гільдію і пояснили, чому не попередили про відсутність, дати 2-ий шанс без передбачення 3-го.

Пропозиція 5: створити окрему тему-список всіх ботів гравців гільдії для того, щоб їх не відчислили (бажано ними трохи інколи бігати)) Напр: "Конунгварг (Belilal, Shumer)"

Пропозиця 6: призначити людей, які б за всім вищесказаним слідкували. Бажано одного-двох, щоб в разі відсутності одного, був другий.

Пропозтція 7: висловити свою думку і пропозиції на рахунок попередніх 6 пунктів.
Дякую)

SenseiДата: Четверг, 04.11.2010, 01:42 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 1
Цікава пропозиція, але... наша гі ше не на стільки "мажорна" щоб так розкидуватись персоналом. До тогож ці "мертві душі" покишо нікому не мішають cool
Може колись ці пунктики і стануть у пригоді, але на мою думку це точно не зараз...

JimmyTodeskiДата: Четверг, 04.11.2010, 09:10 | Сообщение # 3
Сержант
А що, на мою думку е такі які і зовсім не заходять dry непогана пропозиція up

ФеломелорнДата: Воскресенье, 07.11.2010, 21:31 | Сообщение # 4
Сержант
Награды: 3
ребят, переведите плиз кому не в падлу что здесь написано, бо я в украинском не силён((

JimmyTodeskiДата: Воскресенье, 07.11.2010, 21:40 | Сообщение # 5
Сержант
переводить все влом немного, если очень вкратце, то Конунварг предлагает что б отчислить из ги тех кто незаходит месяцами, и если ты отлучаешься надолго то отписать на форуме

ФеломелорнДата: Воскресенье, 07.11.2010, 21:42 | Сообщение # 6
Сержант
Награды: 3
это уже обсуждалось ранее

JimmyTodeskiДата: Воскресенье, 07.11.2010, 22:00 | Сообщение # 7
Сержант
хз, раньше я не видел) мб меня еще не было) мне вобщем это не столь важно)

MariДата: Понедельник, 08.11.2010, 19:26 | Сообщение # 8
Полковник
Я уеду с 27 ноября до 11 декабря. и Саидыч тоже реже будет появляться наверно.

КонунгваргДата: Вторник, 09.11.2010, 00:40 | Сообщение # 9
Майор
Вдалої поїздки, повертайся чим-швидше((

Народ, хто може перевести на російську?) Щоб просто не виникало трудностей. (я б перевів, але тоді точно ніхто не зрозуміє, не хочу соромитися ))
п.с. з мене печенюшка biggrin

JimmyTodeskiДата: Вторник, 09.11.2010, 13:58 | Сообщение # 10
Сержант
Предложение 1: отчислить из гильдии игроков, которые уже долго не появляются в игре.

Предложение 2: создать на форуме отдельную тему где б игроки сообщали приблизительное время своего отсутствия в игре(для того что б не быть отчисленным из гильдии). Например: «Я, Конунварг, буду отсутствовать в игре из за бана с 1.11.2010 до 1.01.2011»

Предложение 3: насчет срока отсутствия игрока без предупреждения. Предлагаю максимальный срок 1 месяц, то есть 28 дней. После 20 дней отсутствия игроку на почту отправляется письмо с предупреждением про отчисление с датой отчисления. Например: «Уважаемый Конунварг, тебя не было в игре уже 20 дней. Так как ты не оставил сообщения на форуме про свое долгосрочное отсутствие, будешь отчислен из гильдии 1.01.2010»

Предложение 4: отчисленным игрокам, у которых есть желание вернутся в гильдию и объяснили, почему не предупредили про отсутствие, дать второй шанс без права на третий.

Предложение 5: создать отдельную тему-список всех ботов игроков гильдии для того, что б их не отчислили(желательно ими чуть-чуть иногда бегать)) Например: «Конунварг (Belilal, Shumer)»

Предложение 6: назначить людей, которые следили за всем выше перечисленным. Желательно одного или двоих, что б в случае отсутствия одного был второй.

Предложение 7: высказать свое мнение и предложения по поводу предыдущих шести пунктов.
Спасибо)

Сообщение отредактировал JimmyTodeski - Вторник, 09.11.2010, 13:59

КонунгваргДата: Вторник, 09.11.2010, 21:57 | Сообщение # 11
Майор
З мене печенюшка biggrin

JimmyTodeskiДата: Среда, 10.11.2010, 13:44 | Сообщение # 12
Сержант
Та да) я душу продам за хлебо-булочные изделия biggrin

ЧабанДата: Вторник, 23.08.2011, 22:55 | Сообщение # 13
Рядовой
Награды: 0
Я за всі пункти. А саме більше сподобався Пропозиція 3 - якщо відрахували то знаєш за що tongue

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: